Lojistik Sektörü Cemile Sultan Korusu’nda Buluştu: SEDEFED Başkanı Emine Erdem’den “Stratejik İş Birliği” Vurgusu
Loji TV tarafından organize edilen geleneksel sektör kahvaltısı, 18 Şubat’ta İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Lojistik dünyasından 151 profesyonelin bir araya geldiği etkinlikte, SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem sektörün geleceğine ışık tutan önemli açıklamalarda bulundu.
Konuşmasına lojistik sektörünün Türkiye ekonomisindeki kritik rolüne değinerek başlayan Erdem, SEDEFED bünyesindeki 52 dernek ve 14 bin iş insanıyla yaratılan ekonomik değerin altını çizdi. Özellikle 6 Şubat depremi sonrası lojistiğin bir “can damarı” olduğunun anlaşıldığını belirten Erdem, İstanbul için acil bir “Lojistik Master Planı” çağrısında bulundu.
“Lojistikte Kadın Eli” Projesi: Etkinliğin en dikkat çeken noktalarından biri ise toplumsal cinsiyet eşitliği vurgusuydu. Erdem, “Lojistikte 100 Kadın Eli” projesiyle sektördeki kadın liderliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, imzalanan protokollerin hayırlı olmasını diledi.
Programın sonunda Loji TV ekibine teşekkür eden Emine Erdem’e, sektör paydaşları adına anlamlı bir hediye takdim edildi. Erdem, bu hediyeyi tüm kız çocuklarının aydınlık geleceği adına kabul ettiğini belirterek konuşmasını noktaladı.







