Loji TV Röportaj | Dr. Ayşegül Ketenci ile Lojistik Sektörüne Bakış
Loji TV ekranlarında bu hafta, sektörün deneyimli ve vizyoner isimlerinden Dr. Ayşegül Ketenci’yi ağırladık. Lojistik dünyasında yıllardır aktif görev alan ve sektörün gelişimine önemli katkılar sunan Dr. Ketenci ile; sektörün bugün geldiği noktayı, karşı karşıya kaldığı kritik kırılma anlarını ve geleceğin yol haritasını konuştuk.
Röportaj Başlıklarımız:
-
Lojistik sektörünün en kritik kırılma noktası neresi?
Dr. Ketenci, sektördeki yapısal sorunlar ve değişen müşteri beklentileriyle birlikte kırılganlaşan alanları samimi bir dille değerlendirdi. -
Firmaların dijitalleşme süreçlerinde en sık yaptığı hata ne?
Dijitalleşme çağında firmaların nerede tökezlediğini ve bu süreçleri nasıl daha sağlıklı yönetebileceklerini konuştuk. -
Genç profesyoneller hangi konuda eksik ya da fazla aceleci?
Sektöre yeni adım atan genç lojistikçiler için değerli uyarılar ve tavsiyeler geldi. -
Kadın profesyoneller lojistik sektöründe nasıl daha görünür olabilir?
Kadın istihdamının artması, fırsat eşitliği ve sektörel temsiliyeti artırmak adına yapılması gerekenleri masaya yatırdık.
Bu dolu dolu röportaj, hem sektör profesyonelleri hem de genç lojistikçiler için önemli mesajlar ve değerli ipuçlarıyla dolu.
Kaçırmayın!